Malaysia#1 Paid Reviews Marketplace

Perlukan instagram paid reviews untuk bisnes anda? Mulakan carian segera.

How can we

InstaFamously grow your brands and businesses?

14 juta rakyat Malaysia kini berada di Instagram - platform sosial kedua terbesar selepas Facebook (Data SKMM, 2017).


Ini sebab-sebab utama kenapa anda perlukan "paid reviews" di Instagram:

instagram followers malaysia
VIRAL SEGERA


#1 Baru satu post, dah dapat beribu likes, views dan reach! Jangan bazir duit beli fake followers. Tak perlu pening buat copywriting, instafamous boleh buat produk anda viral sekelip mata! #kasiviral

instafamous malaysia
TUMPANG POPULARITY


#2 Akaun IG anda tak banyak followers, tapi akaun instafamous ada beribu followers! Dah tahu diorang famous, kenapa tak tumpang je? Sekali diorang selfie dengan produk anda, berdesup sales masuk! #PMsis

beli instagram followers
DIPERCAYAI RAMAI


#3 Iklan berbayar dah tak ngam! Orang dah jemu lihat iklan produk semata-mata. Pengguna LEBIH percayakan review dari rakan-rakan IG sebab mereka adalah pengguna biasa seperti mereka juga. #OnTakOn?

influencer marketing malaysia
HUMAN TO HUMAN


#4 Interaksi manusia ke manusia adalah lebih 'real' berbanding dengan iklan biasa. Bakal pembeli boleh komen dan 'engage' secara terus dengan instafamous. Lebih tinggi engagement, lebih kerap post anda keluar di Insta feed. #instahacks

Servis Paid Review Terbaru
Sebab apa kena beli servis "Paid Review" di laman kami?
  • Sebab#1: Banyak Giler Fake Accounts

    Dekat IG, macam-macam fake dan fans account ada, yang guna nama dan gambar instafamous sebenar untuk caj paid reviews. Cukup-cukuplah ditipu! Kami telah pastikan semua instafamous di platform kami adalah berdaftarsah atau'verified'.

  • Sebab#2: Takut Duit Melayang Lagi

    Kami hargai hasil titik peluh anda. Anda mungkin risau bayaran penuh telah dibuat tetapi instafamous masih tidak review produk anda. Oleh itu, platform kami akan "hold" dulu payment kepada instafamous, sehinggalah mereka siap buat paid reviews. Selamat bukan?

  • Sebab#3: Macam Trivago & Boleh DM

    Tak perlu nak search satu satu instafamous dekat IG untuk dapatkan rate paid review mereka. Anda boleh bandingkan caj paid review secara terus di sini. Macam Trivago gitu. Nak bincang dengan instafamous dulu? DM je.

How it works?
  • 1
  • 2
  • 3
  • Enter your needs

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum ducimus enim id minus mollitia numquam odit placeat provident, quasi quis quod quos?

  • Select your favorite seller

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum ducimus enim id minus mollitia numquam odit placeat provident, quasi quis quod quos?

  • Get your stuffs done

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum ducimus enim id minus mollitia numquam odit placeat provident, quasi quis quod quos?