Hi guys, saya ade menyediakan servis product review dan gift review serendah RM50 sahaja untuk satu produk.

 

Hi guys, i nak review satu product i everyday i pakai untuk masalah kulit kering and tonal kulit tak sekata, srs love sangat dgn product COCOA BUTTER CREAM ni?? Sekarang ni cuaca kat Malaysia panas betul kan? Kulit korang mesti rasa kering kan? _ Haa i suggest kan #cocoabuttercream ni boleh pakai bila perlu, terutamanya bila kulit rasa kering! boleh pakai selepas mandi or sebelum makeup ke untuk nampak glowing? insyaallah, say NO to kulit kering!!! _ Haa lagi satu #cocoabuttercream ni boleh digunakan untuk girl or boy tau!! so lets try gais?? _ Check it out: @alhur.beauty @alhur.beauty @alhur.beauty _ #alhurafira #alhurfacesearch2018 #alhurbeauty

A post shared by PAID | GIFT REVIEW ( DM ) ✨ (@afiranatasha_) on Jul 31, 2018 at 3:26am PDT